[...] wpisz sobie w YT Adam Raw gość waży ok 100 kg i wymiata ta drążku i poręczach Zmieniony przez - drazekm w dniu 2019-12-23 09:51:09 Tłuszczu na pewno nabrałem }:-(, za duzo było bezczynności za żarcia tak samo %-). Z pompkami próby będą teraz przez 2 tygodnie ;-). To 10 p w dipach to taki przykład tylko, chodzi o to kto ma więcej siły czy [...]
Właściwie to nie wiem, od czego zacząć. Chyba chciałam zacząć za bardzo z grubej rury. Znaczy, treningi, apka, ważyć, mierzyć, dziennik, kcal i makro. No nie, za dużo tego było: bo potem tu nie pisałam, miałam coraz większe poczucie winy i było mi coraz bardziej głupio, więc odkładałam to jeszcze bardziej ("wstawię następny trening", "wstawię, [...]
Dobra, to wakacyjne podsumowanie. Muszę coś zrobić z tą regularnością wpisów; ale tym razem to nie tak, że olałam forum, raczej treningowo było słabo i to mniej więcej tak, jak wynika z przerwy. Czyli lipiec był do końca w porządku, zgodnie z planem, a sierpień się... zepsuł. Pierwsza połowa nieregularnie, bo jakieś okresy, krótsze wycieczki, no [...]
Cześć Esther Dzięki za odwiedziny. Wg zalecenia Rudej, miałam mieć 1600 kcal, nie dociągnęłam (1574 kcal. B/T/W 151/60/118 ) wiem, trochę nadal za dużo białka. Postaram się lepiej kombinować ze składnikami. Z tatarem będę bardziej ostrożna, na pewno przed spożyciem sprawdzę skład. Wyciskanie jest mi łatwiej, gdyż nie pracują kolana. Przysiad [...]
nie krzyzuj rak wykonuj klasyczny chwyt jakim si etrzyma sztange w zarzucie I ok, teraz testujesz ciezar , bardzo dobrze ale straj sie o ciezar na te 10-12 powtorzen i trzymaj staly lepiej dac za duzo niz za malo
Witam do poniedziałku musze zrobić off z siłwonią ponieważ niedoleczyłem grypy.. dobrze się czuje ale dalej kaszle a to jest niedopuszczalne. Moim zdaniem zdrowie ważniejsze. Ogólnie już od ponad 2 tyg nie ćwicze systematycznie , lipa... Nadrobimy all :-] ------------------------------------------------------------ Mały edit Ogólnie już się [...]
wyciskanie sztangielek na ławce poziomej 3 serie 12,10,8. 12x22kg 10x24 8x25 wyciskanie sztangielek na ławce skośnej głową do góry 3 serie 12,10,8. 18kgx12 20kgx10 21kgx8 rozpiętki na ławce poziomej 3 serie po 12. 14kgx12 14kgx12 14kgx12 francuskie wyciskanie sztangi zza głowy 4 serie 16,14,12,10. 20kgx16 24kgx14 28kgx12 30kgx10 [...]
CHCIAŁBYM RÓWNIEŻ SPYTAĆ JAK WRESZCIE BRAĆ TO HMB? WIEM, PISZE ABY BRAC 3 - 3,5 GR DZIENNIE W 3 LUB 4 RÓWNYCH DAWKACH. SPOKO, WAŻE 100 KG JEDNI MÓWIĄ ŻE 3 GR TO DOBRA DAWKA ALE INNI MÓWIĄ TO ZA MAŁO I SUGERUJĄ 3,5 -4 GR,TEZ SPOKO TYLKO ŻE NIEKTÓRE CIEKAWE CZASOPISMA PISZĄ ŻE 4 GR I WIĘCEJ TEGO CUDOWNEGO SPECYFIKU TO ZDECYDOWANIE ZA DUŻO BO [...]
Ok, od jutra postaram się już wprowadzić zmianę. Nie wiem tylko jak będzie z liczeniem na święta. Tzn. mama jest na diecie i z czystością miski nie będzie problemów, nie wiem tylko czy uda się odwzorować wszystkie składniki z wagą. Nastawiam się pozytywnie, ale ciężko przewidzieć. Już wiem, że siłownia będzie otwarta w święta poza niedzielą, więc [...]
Demolub Ja wlasnie o tym mysle ze sie zaj**balbym tymi treningami bo po moich wakacjach pomaturalnych mialem: 1) siedzacy tryb zycia, bo jestem leniem 2) duzo chlałem 3) kompletny brak diety, jadlem przed spaniem, etc.. A tak od razu zaczac od wrzesnia i to i to to bym sie nie regenerowal i dupa w trampkach by byla.. Narazie wlasnie mam [...]
[...] z sosem (~ 200g), salatka- PRZEDTRENINGOWE- FOTO 5. Kura (ok 100g), makaron z sosem (ok 200g, na fotce bedzie ok 300g, ale po zwazeniu doszedlem do tego ze 300g to za duzo i zostawilem troche)- POTRENINGOWE- FOTO 6. Kura (ok 100g), plaster sera zoltego, makaron z sosem ( ok 100-120g), oliwa (ok 20ml) 7. Bedzie ryba/bialko, oliwa (ok 20ml) [...]
[...] produktow to prawda co piszesz ale prawda jest tez fakt ze wiekszosc osob z nadwaga/otylych - jest w takim stanie bo albo zle komponuje posilki,albo spozywa za duzo weglowodanow,albo spozywa za duzo produktow silnie przetworzonych,do tego za malo warzyw,owocow itd - sumujac problem jest w diecie. teraz zalozmy ze ktos 'ogarnal' [...]
[...] się nie narobi ma 200 funtów więcej niż z zasiłków to pracuje. Jak ma się narobić albo ma ładną żonę to *******i. "W przyciwienstwie do rosji czy polski, tam pieniadze maja ci ktorzy mysla i pracuja." Przekonałeś mnie, kupuję bilet :D " Za duzo Ong Bak'a sie naogladales " Z tym się zgodzę :D 6:03 czas jechać na boot sale :D
ukazs-trening za bardzo naladowany cwiczeniami. Moze- wyc/hantli z supinacja poziom 4s wyc.sztangi skos 3/4s SS A wyc.sciskajacy 3s B rozpietka 3s Musisz pilnowac czy nie jest za duzo-sluchaj sie organimu. Sproboj tego planu-potem przyjdzie czas na mds itp. Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2010-03-30 08:17:39
[...] za mały ciezar. 4. Brama - masakra, przerwy robiłem troche krotsze, nie wiem ile bo nie liczyłem ale było dobrze. Musze sobie ciezar jakos dopasowac zebye nie robic za duzo seri ale ogolnie plan bardzo fajny:-)) Dzieki jeszcze raz;-) I teraz sugestia: Moze zmienimy Gilotyne skos na Gilotyne normalna, na płaskiej?:-) Ta druga lepiej [...]
Czy superserie bic/tric 2 x w tygodniu to nie za duzo? TO NA PEWNO LZEJSZE OD PROGRESJI AKIE ROBISZ W 4 PODSTAWOWYCH CWICZENIACH! OCZYWISCIE BIC-PRZERWA-TRIC-PRZERWA Przeplatac supererie z np: mlotki,uginanie siedzac, prostowanie na wyciagu ??/ MOZESZ MIEC 2 ZESTAWY , JEDEN TRENIND SUPERSERIA "A", DRUGI SUPERSERIA "B". MOJE [...]
Czy usiądzie pod lipą? Rz: Wygląda pan jak w najlepszych latach kariery. Stalowe mięśnie, ani grama tłuszczu. Ile teraz, na tydzień przed polską walką stulecia, waży 41-letni Andrzej Gołota? Andrzej Gołota: Nie więcej niż 250 funtów (około 111 kg). A ważyłem już ponad 270. Myślę, że jeśli chodzi o wagę, to spisałem się nieźle. Jeszcze nie tak [...]
Sam dobór produktów mi się podoba. Tranu dał bym nieco mniej niż 20g ze względu na witaminy A i D. Choć musi się ktoś inny wypowiedzieć czy taka ilość nie zaszkodzi :) II śniadanie Ok Obiad: ok Chociaż trochę dużo tego siemia ;] "Podwieczorek" Też ok. Zjesz tyle twarogu? W ogóle, nie za dużo białka w jednym posiłku? Trudno się do czegoś [...]
Sachem a powiedz dokładnie jaka będzie temperatura patelni, jaka temperatura produktu i pare innych zmiennych - wtedy można pomyśleć nad podaniem dokładnego czasu smażenia ja to biore zawsze na wyczucie - oliwa nie może sie dymic, nie może za dużo skwierczeć i generalnie max 15 min